Англійське «GROVE» означає «скупчення дерев» і дерево як невід’ємну частину природи і як цінний, натуральний матеріал, який є основною основою цього будівлі-з-за концепції і оригінальної ідеї, одне з дерев, яке стояло в районі, де мала б бути зведена будівля, не зрубали.

Воно стало невід’ємною частиною споруди, і тепер за скляною стіною по всій своїй вертикалі сприймається як символ сили природи, старовини і футуризму.

Можна сказати, що дерево дійсно стало символом готелю, так як інша частина готелю виглядає футуристично, особливо на тлі «зовнішнього» Тбілісі.

Стіни ліфта товсті і м’які, і вам здається, ви потрапили в приватну кімнату техно-клубу.

Коридори мають м’які підлоги різних кольорів, а стіни рівномірно гладенькі, деякі частини стіни блискучі, і на них навіть не помітити тріщину, не кажучи вже про двері.

Ви можете здогадатися, що ви прибули до своєї кімнати тільки за номером, спроектованому на підлозі. Усередині кімнати теж все виглядає як гра, не тому, що важко здогадатися, як все працює; просто всі деталі функціонують таким чином, щоб розважати вас або викликати у вас усмішку при дотику, спостереженні або використанні – автоматичні, неусвідомлені дії, які не заслуговують великої уваги або часу, перетворюються в гумор і пригоди.

Неважливо, наскільки модний інтер’єр, ми всі шукаємо комфорт, якість, швидке і уважне обслуговування в готелі; GroveDesignHotel змушує вас відчути, що ночівля там пробудити ваші дрімаючі почуття і навички сприйняття, які старанно притупляються повсякденним існуванням.

Тут навіть номера мають особливі назви, багато з яких засновані на квітах; Дотепність однаково відчувається і в інтер’єрі, і в іменах, і воно настільки сильно, що інша частина Тбілісі виглядає не так з вікон номера – для деяких місто ставати незнайомим, для деяких – літнім або навпаки.

Готель більше не просто місце для ночівлі. Перш за все, це, звичайно, включає в себе ритуали харчування. У GroveDesignHotel все це поєднується з футуристичним гумором.

Глянцеві крісла в шкіряній палітурці, гойдалки, скляна стіна і несподівані аксесуари, характерні для 1970-х років, раптово проникають в цю середу, що породжує як строгі, так і ностальгічні настрої і знову пробуджує навички сприйняття і відчуття.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

four × 5 =