4 квітня 2019 року – Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa, перший курорт в Туреччині під брендом Hilton Hotels & Resorts, удостоєний нагороди Award of Excellence за визначні досягнення в якості обслуговування та інфраструктури в рамках нагородження кращих готелів в регіоні Hilton EMEA.

Нагорода присуджується на підставі оцінок гостей і включає наступні критерії: 34% забезпечення якості; 33% загальне враження; 33% рівень сервісу.

Номінантами у регіоні EMEA були 508 готелів під брендом Hilton із 63 країн Європи, Близького Сходу і Африки.

Тунч Батум(Tunç Batum), генеральний директор готелю Hilton Dalaman, поділився своїми думками про перемогу: «Ця нагорода є однією з найцінніших нагород Hilton в регіоні EMEA, який охоплює всю Європу, Близький Схід та Африку.Я дуже пишаюся тим, що наш готель взяв участь у цих престижних перегонах і удостоївся визнання за видатні досягнення в цьому році. Насправді, це результат нашої постійної роботи протягом 10 років. Цей приз дуже важливий для Туреччини і для турецького туризму. Також він має особливе значення, адже цього року ми відзначаємо 100-річчя бренду Hilton. Інше значення цієї нагороди полягає в тому, що переможець визначається виключно на підставі відгуків гостей серед сотень готелів. Таким чином, результат свідчить, наскільки сильним є готельний бізнес у Туреччині. Я вітаю всю нашу команду і дякую всьому персоналу за вагомий внесок у нашу перемогу.”

Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa – це ультрасучасний курортний готель преміум-класу, що пропонує гостям відпочинок та послуги світового рівня, включаючи 23 ресторани та бари, розкішний СПА-комплекс, власний пляж, тенісні корти, фітнес-центр, водний парк, 10 басейнів й безліч розваг на будь-який смак.

Готель розташований поруч із мальовничим поселенням Sarigerme, куди гості готелю можуть здійснити пішу прогулянку.

Серед численних принад регіону – стародавні руїни Kaunos, грязьові ванни Далян в Мармарисі, бухта Гечек – місце зустрічі яхтсменів й любителів морських прогулянок, і приголомшлива Блакитна лагуна Oludeniz.

Детальніша інформації: www.dalaman.hilton.com

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

nine − 5 =