При довгій пересадці (стоп-овері) – більше 10 годин – авіакомпанія Air Astana надає своїм пасажирам проживання в готелі, сніданок і трансфер аеропорт за 1 долар.

Віце-президент з маркетингу авіакомпанії Річард Леджер і регіональний менеджер в Україні Галимжан Базілбаєв поділилися підсумками 2018 року і планами на 2019 під час прес-сніданку в Києві.

https://airastana.com/uae/Plan/Stopover-Holidays

У 2018 році авіакомпанія збільшила пасажирські перевезення на міжнародних напрямках на 11%. Зокрема, пасажиропотік в/з України виріс на 19% в порівнянні з попереднім роком, склавши понад 113 тис. пасажирів або 3% від загального пасажиропотоку авіакомпанії.

За підсумками 2018 року транзитний трафік авіакомпанії зріс на 47,8% в порівнянні з роком раніше.

За такої умови транзитний потік в/з України через Казахстан збільшився на 21% в порівнянні з 2017-м, і склав понад 53 тисячі пасажирів або 7,4% від загального обсягу транзитних перевезень авіакомпанії в цілому.

Найбільш популярними напрямками для жителів України стали Індія, Узбекистан, Таїланд, Китай і Південна Корея.

Віце-президент з маркетингу та продажу Річард Леджер зазначив: «Україна стає все більш значущим ринком для авіакомпанії, зокрема не тільки щодо прямих перельотів Київ – Алмати і Київ – Нур-Султан, але і низки ключових напрямків маршрутної мережі Air Astana. Послуги «Ейр Астани» привабливі не тільки для бізнес-пасажирів, але також і для туристичних подорожей, студентських поїздок і зустрічей із друзями та родичами, і ми раді тому, що українці обирають нас як перевіреного і постійного партнера».

Air Astana забезпечує зручні транзитні маршрути з України в міста Центральної, Південно-Східної Азії та Індії. В даний час з Києва до Алмати прямі рейси виконуються 7 разів на тиждень, а в Нур-Султан – 3 рази, з подальшими збільшеннями до 15 рейсів на тиждень в Алмати і Нур-Султан.

Польоти до Києва виконуються на повітряних суднах Airbus A321ceo і А320neo, а також Embraer-190.

Тривалість рейсу Київ – Алмати становить – 4 г. 50 хв., Київ – Нур-Султан – 4 г.

Авіакомпанія почала виконувати польоти в Україну навесні 2013 року.

Вже другий рік поспіль авіакомпанія Air Astana стає переможцем конкурсу сайту TripAdvisor у номінації «Регіональний азійський перевізник» і «Пасажирський комфорт в Азії» премії «Travelers’ Choice Awards – 2019». Кращого перевізника визначали за відгуками пасажирів, які подорожували із авіакомпанією у 2018 році. 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

6 + 8 =