Елегантність, смак і повне розслаблення – основні складові перебування в Аманте. Тут, біля підніжжя Фортеці Нарікала, магія Тбілісі розкривається на стародавніх кам’яних вулицях, де Ви знайдете чарівні старі будинки з кривими дерев’яними балконами і лозами, що піднімаються по цегляних стінах.

Там, де мати природа ще не встигла себе проявити, провулки прикрашають роботи місцевих вуличних художників. Своєю ексцентричністю і почуттям гумору ці розписи додають елемент несподіванки до історичного району.

Готель ідеально розташований всього в декількох кроках від історичного центру міста і найкрасивіших туристичних визначних пам’яток, але в той же час досить далеко від жвавих міських вулиць, щоб забезпечити спокійний сон гостей.

Оточений унікальною архітектурою старого Тбілісі, Аманте ідеально поєднується з навколишнім середовищем, завдяки традиційних елементів в дизайні. Всього за кілька хвилин ходьби від знаменитих сірчаних лазень Тбілісі, готель пропонує затишні номери з авторським дизайном і , максимальним комфортом.

Інтер’єр вишуканий і мінімалістичний, з сучасними елементами і яскравими колірними акцентами. Номери світлі й затишні, з усіма зручностями башатозіркового готелю – комфортабельними ліжками з пухнастими гіпоалергенними подушками, білосніжним постільною білизною, м’якими рушниками і халатами, феном, чайником з безкоштовними чаєм і кавою, туалетним приладдям та доступом до бездротового інтернету.

20 номерів розділені на 4 категорії – стандартний, покращений, делюкс і с’ют – номер для молодят. Тут вас чекає розкіш при кожному дотику, витончений дизайн, і ретельно підібрані якісні натуральні матеріали. Балкони номерів огороджені від один одного дерев’яної ширмою з традиційно грузинським орнаментом. Тут можна насолодитися легким вечірнім бризом при панорамному увазі всього Тбілісі. Вид міста від сюди – приголомшливий, казковий.

 

На даху готелю – тераса з баром. Тут на тлі захоплюючого панорамного виду на місто подають різноманітні напої. Тераса ідеально підходить для закритих заходів і вечірок. Тут можна насолодитися смачними національними стравами, запиваючи їх грузинським вином.

Вранці гостям пропонується безкоштовний сніданок “шведський стіл”, на який подається домашня випічка, салати, фрукти, овочі, суп, омлет чи вівсянку.

Завжди усміхнений персонал готовий допомогти гостям: організувати трансфер, порекомендувати екскурсію,забронювати квитки.

https://www.booking.com/hotel/ge/amante.uk.html

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

1 + four =