Містечко Моршин відоме лікувальними питними водами, на цьому і побудований туризм у цій місцевості. Місто значно відстає від Трускавця за інфраструктурою, тут гостей чекають невеликі нові готелі та пансіонати, санаторії. Розваг – майже ніяких, тож будете лише оздоровлятися, нашкодити своєму здоров’ю просто немає можливості.

dsc_0942
Центральний бювет у Моршині

У готелі «Моршинська Вежа» ви за 4000 грн. зможете відпочивати тиждень (проживання та сніданки), до того ж це чи не єдиний готель із спа-центром та сауною.

Сучасних готелів у місті мало, п’ятизіркових узагалі немає.

Вишукано виглядає новий готель «Богдан» з власною лікувальною базою. Найдешевший номер зі сніданком коштує тут 2380 грн на тиждень за двох і 4060 грн на двох з повним пансіоном. Моршин – курорт для людей, які втомилися від міської метушні та приїхали підлікуватися і подихати свіжим повітрям, бо окрім цього тут робити нічого.

dsc_0862
Паркова скульптура

Відсутність будь-яких розваг можна списати на те, що це місто санаторіїв, у яких розклад процедур розписаний похвилинно.

Симпатично і сучасно виглядає санаторій «Перлина Прикарпаття»; проживання з триразовим харчуванням та лікуванням коштує 4600 грн на двох за тиждень.

dsc_0842
Мінеральна тече з крана

Санаторій «Моршинський», який, як і решта подібних закладів, спеціалізується на хворобах шлунково-кишкового тракту, має у своєму арсеналі мінеральні води з усіх джерел Моршина. Окрім вживання мінеральної води, ви можете приймати лікувальні ванни та душі, які тут бувають декількох видів: мінеральні, мінерально-хвойні, перлинні, йодобромні, мінеральні ванни з розмарином.

Проживання в стандартному номері з триразовим харчуванням та базовим санаторним лікуванням обійдеться 6090 грн на тиждень. Більшість санаторіїв приймають на лікування дітей, починаючи з чотирьох років.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

9 − five =