У самому серці Підгір’я, в безпосередній близькості до цілющих мінеральних джерел та посеред мальовничих пейзажів, є така галявина, де шумлять зелені ліси, співає гірський потічок, а вітри нашіптують секрети зелених Карпат. Саме в цьому казковому місці розташований СПА-готель RESPECT

respect-5401

Східниця – оздоровлення біля витоків природи… Цілющі джерела Східниці – більше, ніж просто мінеральна вода, це унікальний віковий досвід зцілення на лоні природи. На курорті представлено 28 джерел різного складу та мінералізації, аналогів яким немає в світі.

image001

А якщо врахувати відновлену інфраструктуру, сприятливі кліматичні умови, чисте повітря та красу краю, з впевненістю можна сказати, що сюди варто приїжджати всією сім’єю для відновлення духовної та фізичної рівноваги.

Час не має влади над готелем RESPECT: тут немає місця метушні, тут панує спокій. Тут по-справжньому насолоджуєшся життям!

respect-5301

Цього року у СПА-готелі RESPECT є новинки – медичні пакети, які включають індивідуальні медичні програми: терапевтичну, гастро-ентерологічну, урологічну, антистресову, дерматологічну, оздоровлення м’язів та суглобів, омолодження організму.

%d1%81%d0%bf%d0%b0

Кожна медична програма є виключно індивідуальною. Включає в себе комплексний підхід: від лабораторних обстежень до консультації всіх необхідних висококваліфікованих спеціалістів, послуги СПА-центру, косметолога, фізіотерапевтичні процедури та сучасне лікування мінеральними водами Східниці.

_mg_2381

Спеціалісти нашого центру допоможуть визначитися з вибором методів діагностики, медичної реабілітації, докладуть всіх зусиль, щоб лікування у СПА-центрі готелю RESPECT принесло бажаний результат: відновило ваше здоров’я, щоб відпочинок додав нових сил й енергії. Поєднання факторів реабілітації, лікування водами та лікувального теренкуру, краєвиди Карпатського краю дають високі медичні результати в покращенні самопочуття клієнтів: зняття больових синдромів, відсутність загострень, стійке підвищення імунних процесів в організмі.

%d0%b1%d0%b0%d1%81%d0%b5%d0%b9%d0%bd

СПА-готель RESPECT – сертифікований 4-зірковий готель пропонує високий європейський рівень обслуговування та курортного лікування. Затишна територія, красиві гірські пейзажі, кришталево чисте повітря, неперевершений вид з вікон, комфортабельні номери, релаксуючі СПА-процедури, доброзичливий та уважний персонал – усе це допоможе вам зануритися в атмосферу витонченого затишку. Ми гостинно відчиняємо свої двері перед кожним клієнтом і даруємо незабутні хвилини відпочинку та затишку.

respect-5408

Готель пропонує 27 комфортабельних номерів різних категорій, у тому числі люксові апартаменти. Вишуканий інтер’єр, розкішні меблі із натурального дерева авторської роботи, просторі кімнати та бездоганна робота персоналу – все це допоможе вам відчути себе справжнім аристократом.

Особливою гордістю готелю RESPECT є СПА-центр, де представлено широкий вибір процедур по догляду за обличчям та тілом відомих європейських марок, а також різні види масажу, аква-зону та сауни, що допоможуть відновити енергію та наповнити вашу чашу вражень позитивом і приємними емоціями.

Готель також має власну лікувально-оздоровчу базу, де успішно реалізується підхід до лікування та оздоровлення на основі сучасних та перевірених методів курортотерапії. Кожного ранку в готель доставляється мінеральна вода з джерел № 5, 6, 13 та 2С у бювет, що також знаходиться в СПА-центрі готелю.

64

Якщо ж ви хочете лише відпочити, то у СПА-готелі RESPECT кожен гість зможе знайти заняття на свій смак: для любителів вишуканого – вечори класичної та джазової музики, для наймолодших гостей пропонується дитяча кімната та ігровий майданчик, для поціновувачів активного відпочинку – велосипедні та піші прогулянки на свіжому повітрі, екскурсії, басейн та тренажерна зала. Увечері відвідайте ресторан готелю, де можна посмакувати вишуканими стравами A La Carte по меню європейської та української кухонь.

У СПА-готелі RESPECT ви почуватиметеся по-домашньому затишно та по-справжньому комфортно. Адже що може бути вишуканішим та приємнішим, ніж гарний початок дня, який у нашому готелі гарантують ніжні дотики перших сонячних променів, чисте повітря та відмінне обслуговування.

RESPECT – джерело здоров’я та відпочинку!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

9 − seven =