Новий ресторан індонезійської кухні, який 16 квітня відкриє свої двері у Києві, називається «17.804 Indonesian Social Kitchen» бо саме стільки островів у Індонезії і ще тому, що ціни у ресторації будуть доступними

 «Найкращою дипломатією для посилення соціально-культурних та економічних відносин є кулінарія як потужний інструмент просування Індонезії за кордоном» – президент Індонезії Джоко Відодо.

Ресторан «17.804 Indonesian Social Kitchen» незабаром відкриється у Києві. Офіційне відкриття відбудеться 15 квітня. Для гостей ресторан відкриє двері 16 квітня.

IMG-20180402-WA0000

«Це історія про двох хлопців, які тривалий час працювали в азіатських ресторанах від Джакарти до Шанхая, Пекіна і Гонконга, і зустрілися в Києві, щоб відкрити справжній індонезійський ресторан тут», – розповідає Олексій Кікот, співвласник ресторану «17.804 Indonesian Social Kitchen».

Шеф-кухар ресторану та співвласник – індонезієць Еко Коеспрананто. Його остання робота – су-шеф в одному з п’ятизіркових готелів Києва. Багато років Еко мріяв про власний індонезійський ресторан у Києві, і, нарешті, його мрія збулася. Він хоче познайомити українців з традиційною індонезійською кухнею та культурою, створюючи справжню атмосферу в ресторані.

IMG-20180402-WA0001

«Число 17804 означає кількість островів в Індонезії. Одне із завдань нашого меню полягає в тому, щоб передавати автентичний смак різних кухонь островів. Кожен острів має свою історію та вплив різних культур», – говорить шеф-кухар.

Зокрема, в ресторані запропонують традиційні індонезійські страви, такі як Насі-Горенг, Мі-Горенг, Гадо-Гадо та Сате.

«Оскільки ми ставимо слово «соціальна» в заголовок, ми повинні бути доступними. Основні страви в нашому ресторані коштуватимуть близько 160 грн», – говорять власники.

Ресторан розташований на вул. Велика Васильківська, 82, неподалік від Олімпійського спортивного комплексу.

Ми будемо раді бачити вас у ресторані «17.804 Indonesian Social Kitchen»  16 квітня 2018 року.

Відкрийте для себе смак Індонезії в Україні та знайдіть тисячу смаків в одному місці!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

6 + 10 =