«Термальні води «Косино» – це унікальний рекреаційно-оздоровчий Комплекс на Закарпатті, основною гордістю і особливістю якого є його розміщення на шлейфі залягання мінеральних термальних вод. Посеред 200-річного дубового гаю розташовано сім басейнів, до п’яти з яких з самого серця землі потрапляє цілюща, унікальна за своїм хімічним складом термальна вода (t 38–40)

img_8824

Ефективне очищення та оздоровлення організму, відновлення сил, зняття стресу і просто королівський відпочинок ви знайдете у комплексі унікальних саун, зібраних в «Термальних водах «Косино».
Справжній королівський відпочинок та релакс вам подарують 7 Королівських саун – евкаліптова, соляна, трав’яна, угорська, хамам, римська баня та крижана печера. Відвідування саун – найкращий засіб проти передчасного старіння!

%d0%b4%d0%be-%d1%81%d0%b0%d1%83%d0%bd %d0%b4%d0%be-%d1%81%d0%b0%d1%83%d0%bd-1 pano-4

Ванни Кнайпа, професійний масаж, аквааеробіка, дитячі аніматори, ресторан «Чарда», кальян-бар, аква-бар, барбекю зона, дитячі ігрові майданчики, тренажери на відкритому повітрі, прокат велосипедів урізноманітнять ваш відпочинок, зроблять його насиченим і неповторним!

unnamed-2

Комплекс «Термальні води «Косино» – 9-разовий рекордсмен Книги рекордів України. Тільки у нас найдовша аква-бар-стійка, найвищий кран-ілюзія, унікальні джакузі з кавою, вином, пивом та палинкою. А ще саме тут було випито одночасно 1000 коктейлів «Слава Україні» та спечено в одній печі 667 піц за 8848 секунд. Ми вміємо і любимо дивувати та вражати своїх гостей!

Наш готель

Готель «Іванчо Бірток» радо зустріне вас затишком та вишуканим комфортом, ви відчуєте себе гостем справжнього маєтку.
Наш готель є ідеальним місцем для сімейного відпочинку, проведення незабутнього вікенду, корпоративних заходів та ділових зустрічей.
Архітектура готелю поєднує нові сучасні технології та екологічно чисті натуральні матеріали.

hotel

Посмакувати найкращими стравами угорської та європейської кухні, а також спробувати ексклюзивну італійську піцу, спечену в справжній італійській печі, ви зможете в ресторані «Чарда». Ранкові та вечірні купання в термальних та прісних басейнах, що є візитівкою готелю, подарують вам години щастя і насолоди.

recep

Ми поєднали європейський рівень комфорту та справжню щиру закарпатську гостинність, аби наші гості із задоволенням повертались до нас знову і знову!

kosino.com.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

20 + 1 =