Новий рейс WizzАir зі Львова до Вроцлава

З 13 квітня 2017 року WizzAir запускає новий рейс зі Львова до Вроцлава (Польща) з частотою два рази на тиждень, по вівторках і суботах. Квитки на рейси нового авіасполучення можна придбати на сайті wizzair.com за ціною 619 грн. в один кінець з урахуванням податків та обов’язкових зборів.

«Добрий початок – половина справи. Мрії здійснюються» – наголосила Тетяна Романовська, генеральний директор аеропорту «Львів».

WizzAir на сьогоднішній день пропонує 17 лоу-кост маршрутів до восьми країн з двох українських аеропортів у Києві і Львові. Крім того, пасажири WIZZ, які подорожують для відпочинку або з питань бізнесу, можуть користуватися всіма перевагами мережі маршрутів авіакомпанії, вибираючи зі 136 напрямків до 40 країн, включаючи нещодавно оголошені напрямки з України в Нюрнберг і Копенгаген. Всі рейси авіакомпанії виконуються літаками Airbus A320 на 180 місць та А321 на 230 місць.

Оуэн Джонс (Owain Jones), корпоративний директор Wizz Air під час прес-конференції в Києві сказав:

«Сьогоднішня новина підтверджує нашу прихильність до України і готовність забезпечувати українським пасажирам перельоти за найнижчими цінами, а також відмінний сервіс на борту наших літаків. Новий рейс зі Львова до польського міста Вроцлав сприятиме розвитку місцевої економіки, в тому числі, туристичної галузі та пов’язаних з нею сфер, а також посилить бізнес зв’язки між двома країнами. Львів стане другим аеропортом, з якого WIZZ виконуватиме лоу-кост авіаперельоти, і ми сподіваємося незабаром оголосити більше позитивних новин в Україні».

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

4 × 5 =