Turkish Airlines продовжує збільшувати свою присутність у світі та відкриває 292-й та 293-й напрямки: Сейшельські острови та Занзібар (Танзанія).

З 31-го жовтня, найкраща авіакомпанія Європи, Turkish Airlines збільшує свою присутність у світі та відкриває довгоочікуваний рейс на Сейшельські острови. Авіакомпанія додасть до своєї мережі маршрутів ще одну яскраву країну, в якій літо ніколи не закінчується.

img_0961

«У якості туристичного напрямку, Сейшельські острови, так само як і Turkish Airlines, завоювали популярність у всьому світі, завдяки своєму винятковому рівню сервісу та особливому підходу до нього. Це велика честь для авіакомпанії Turkish Airlines додати до своєї мережи польотів, що охоплює найбільшу кількість країн у світі, такий яскравий напрямок, як Сейшельські острови», заявив директор з маркетингу авіакомпанії Turkish Airlines пан Ахмет Олмуштур під час церемонії відкриття першого рейсу авіакомпанії за напрямком Стамбул-Сейшели-Стамбул.

img_0951

Починаючи з 31-го жовтня, рейси на Сейшели будуть виконуватися 3 рази на тиждень: по вівторках, п’ятницях танеділях.

Результат пошуку зображень за запитом "seychelles"

Крім того, здійснюючи перельоти на Сейшельські острови, учасники програми лояльності Miles&Smiles зможуть накопичувати на 25% більше статусних миль.*

Рейси на/із Сейшели будуть здійснюватися з 31 жовтня  за розкладом:

Номер рейсу Днітижня Відправлення Прибуття
TK 748 Вівторок, п’ятниця, неділя IST 20:55 SEZ 05:45
TK 749 Понеділок, середа, субота SEZ 07:10 IST 13:55

У розкладі вказаний місцевий час.

Turkish Airlines збільшить свою присутність на африканському континентіта додасть ще один новий напрямок до існючих 50-ти напрямків в 31 країні Африки. Така кількість рейсів робить авіакомпанію одним з провідних авіаперевізників на континенті.

Занзібар, найяскравіший туристичний напрямок Танзанії, разом із існуючими рейсами в Дар-ес-Салам та Кіліманджаро, стане третім напрямком Turkish Airlines у країні.

img_2062

Починаючи з 12-го грудня, рейси до Занзібара будуть виконуватися 3 рази на тиждень: по понеділках, середах і суботах. Вартість квитка з Києва до Занзібара починається від 549 доларів США в обидві сторони (з урахуванням такс і зборів).

Результат пошуку зображень за запитом "zanzibar"

Здійснюючи перельоти до Занзібара, часники програми лояльності Miles&Smiles зможуть також накопичувати на 25% більше статусних миль.*

Рейси в/із Занзібара будуть здійснюватись з 12 грудня за розкладом:

Номер рейсу Дні тижня Відправлення Прибуття
TK 567 Понеділок, середа, субота IST 20:30 ZNZ 05:30
TK 567 Вівторок, четвер, неділя ZNZ 06:25 IST 13:45

У розкладі вказаний місцевий час.

Щоб ознайомитись з розкладом рейсів, ви можете відвідати сайт авіакомпанії www.turkishairlines.com, звернутися в колл-центр за номером +90 212 444 0849 або відвідати будь-який офіс представництва Turkish Airlines.

*Turkish Airlines залишає за собою право вносити зміни до даного пункту.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

15 − eight =