Валентина Захаренко: Ми формуємо моду на туристичному ринку

Чарівні миттєвості складаються з приємних вражень, які дарують мандри, людей, які завжди поруч, та гарних речей, що нас оточують… Тож вміти любити, подорожувати та цінувати справжнє і є тим, що Феєрія пропагує як найвищу цінність людського буття.
Філіжанка кави у паризькому кафе, поцілунок коханої на венеціанському мосту, сміх дитини під час спуску з гір, дотик руки до давніх пірамід…

Це і є щастя! Але воно найповніше, коли ми повертаємося додому, натхненними й окриленими, до своїх рідних речей і справ… «Феєрія мандрів»– це своєрідний мистецький центр, який через подорожі об’єднує творчих людей: акторів і письменників, художників і дизайнерів… Наш новий офіс у «Дрім Тауні» на Оболоні – це нова мистецька концепція в туризмі. Де окрім подорожей можна придбати вироби з текстилю, картини, сувеніри з нашої майстерні домашнього текстилю Valina.

Бажаємо всім оволодіти вмінням не просто мистецтва жити, а жити красиво. «Феєрія мандрів» створює нове, формує моду і є новатором пропозицій на туристичному ринку.

Саме ми першими запропонували автобусні тури без нічних переїздів, першими розробили і втілили в життя нову концепцію екскурсійних турів (авіа + автобус).

Тепер ми першими відкрили мистецький туристичний офіс, завітайте до нас! Я чекатиму вас на каву!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

five × 1 =